onsdag 5 mars 2014

Mardrömmar och yra höns.Nu börjas det...Mardrömmarna inför Masters SM i Sundsvall om en och en halv vecka. Det hör till och innebär att jag är laddad inför tävlingarna trots förkylningen. Imorse fattade jag inte alls vad jag gjorde i sängen när jag alledels nyss befann mig i bassängen i Sundsvall.
 
 
Kommer säkert att vara blå av nervositet ...

Start från startpall eller inte det är den stora frågan.
 Det jag har bestämt är att jag startar i vattnet på distansen 1500m för det är väldigt långt att simma med glasögon som kan vara fyllda med vatten alternativt med glasögon som hänger runt halsen.
Men funderar på att starta från startpallen från de två andra distanserna som jag är anmäld till: 200m och 100m för det kan man simma med vatten i glasögonen.
Ska fundra lite och öva, förhoppningsvis hinner jag det innan, och sen bestämma hur jag ska göra. För rent mentalt är det kanske bäst att starta från vattnet då slipper jag oroa mig för att glasögonen ska åka av. Kommer ändå springa omkring som en yr höna i simhallen. 

2 kommentarer:

  1. Ha..ha...jag tycker det är så häftigt att du ställer upp

    SvaraRadera
  2. :-). Få se hur häftig jag känner mig när jag står där och väntar på startsignalen..:-). Men häftigt att vara med i samma tävling som Lars Frölander.

    SvaraRadera