tisdag 17 juni 2014

Swimrun och brevbäreri.

Började på mitt sommarjobb som brevbärare igår och orkar inte mycket mer än det och träna så det blir inte mycket skriveri just nu.
Jobbet är kul och det är skönt att få röra på sig. Undrar dock hur jag ska hinna med allt när jag ska gå rundan själv nästa vecka.
Ser ni en brevbärare i Rågsved som irrar omkring sent på kvällen så är det jag :-).

Helgens swimrun tävling Stockholm swimrun var en rolig tillställning. Många bekanta ansikten och en skön stämning i start och målområdet.
Pia drog mig på simningen även om jag simmade på bra jag med, Pia navigerade grymt bra och vi var starka. simmade om många lag. Vi var så förvånade över det och lyckliga. Tyvärr sprang de flesta om oss. Vi hade lite magproblem i laget och det kostade oss mycket tid men framför allt smärta. Tur att vi inte hade bråttom i mål. Trots problemen så var vi inte sist. Så det är vi mycket nöjda med.Igår simmade jag på Eriksdalsbadets ute 50:a före jobbet, helt smärtfritt, 1500m. Hoppas det fortsätter så. Härlig start på morgonen.
Ikväll så körde jag Sickla swimrun med Tanja. Det gick toppen och lite träning till senare i veckan och vi kommer att vara i form inför beach2beach på söndag.
Tänk vad det är kul med swimrun.

Imorgon ska jag cykla iväg tidigt till Hellas för att simma med HA, innan det är dags att springa i trappor igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar