torsdag 22 maj 2014

Årspremiär sim i Källtorpssjön

    En ljuvlig sommarkväll. Jag hade bestämt träff i Hellas med Tanja för lite backintervaller följt av årets första simning i Källtorpssjön. Sprang till Hellas med våtdräkten i löparryggan. Trötta ben efter gårdagens cykling.
Söderbysjön skymtar mellan träden.
Den jobbiga backen efter bron vid Söderbysjön
Mötte upp Tanja på parkeringen i Hellas och la min rygga i hennes bil. Vi tog en liten uppjogg längs med Källtoprssjön och sen sprang vi under Ältavägen och rundade tennisbanorna och sen upp mot gula spåret som börjar med en låååång backe. Vi bestämde oss för att köra våra intervaller i första branten, ca 100m. Vi skulle köra i tjugo minuter och vi hann med 17 vändor upp. Det gick riktigt bra och var dessutom kul.
Efter det var det var det dags för simningen som vi var liiite oroliga för då vi förra året frös så. Vi var fullt kittade för kyla med våra snygga neoprenhuvor. Men särskilt kallt var det faktiskt inte utan tvärtom så var det väldigt skönt. Hade nästan glömt bort hur härligt det är att simma i öppet vatten och då särskilt i Hellas och i härligt sällskap av fina vännen Tanja.
Vi fick nöja oss med knappa 700m då min axel bråkade.
 
Fina starkaTanja

Nysimmad och lycklig.
En härlig träningskväll som jag kommer att minnas länge och längtar redan tills vi simmar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar