tisdag 11 februari 2014

Klantighet och galenhet

Idag var en dag som innehöll klantighet och galenhet.

Vi börjar med det galna: jag har gått med i simklubben Neptun för att få tävlingslicens och kunna åka upp med dom till Sundsvall helgen 14-16 mars för att simma, håll i er, Masters SM!!!
 Jag som inte simmar särskilt fort, vägrar att lära mig voltvändningar (blir sjösjuk av det) och är usel på att starta från startpall!
 Kan inte bli annat än succé, eller? Men det ska tydligen vara riktigt härlig stämning där och det är alla typer av deltagare med, en del är till åren kommna och får hjälp upp på startpallen.
 Om inte annat gör det här att jag förhoppningsvis går lite framåt i simningen då jag nu måste lägga mig i hårdträning när det gäller simningen.

 
Så fortsätter vi med klantigheten: idag är det tisdag och på tisdagar har jag börjat cykla MTB med Happy MTB i Nackareservatet. Kul, svinjobbigt och jätte läskigt. Svetten rinner, benen skriker av trötthet, adrenalinet sprutar och dödsångesten lurar runt hörnet. Men kul är det även om jag ibland undrar vad jag håller på med när jag med dödsförakt kastar mig utför en stening brant, som sen inte ser så brant ut när man kollar på den nedifrån. Ramlar gör jag massvis och vaknar på onsdagsmorgnar med snygga blåmärken.

Idag klantade jag till det ordentligt, jag glömde ta min astmaspray, normalt brukar jag kunna motionera även om jag glömt ta sprayen så det här är ytterligare ett bevis på hur jobbigt det är att cykla MTB. Jag var dessutom trött i benen efter helgens träning och när det sen var tungt att andas så cyklade jag hemåt från Hellas dit vi tagit oss.
 Knappa timmen cyklade och efterjobbet tar även det tid. Spola av cykeln, tvätta kläder.
Så det var mycket jobb för kort cykling. Men så blir det ibland.

Nu är stora väskan packad inför morgondagens jobb och träning.

 

 


 
 
  
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar