lördag 2 augusti 2014

Boulder dag 9

Idag tog vi en välförtjänt sovmorgon. Efter frukosten tog vi en kort vandring uppför närmaste berget. Vi hade båda det tungt och flåsade. Märkligt.  Kanske kroppen är på pausad nu då vi vilar oss i form inför söndag. Vi satte oss på en parkbänk och njöt av denna utsikt:


 Efter det så gick vi ner till Boulder Creek och badade vaderna i det iskalla vattnet.
 Boulder är en stad där människorna rör på sig och Boulder stad underlättar bland annat genom att man kan ta med cykeln på bussen. Det kallar jag service.
 Målområdet håller på att byggas upp. Här går vi trötta och lyckliga i mål på söndag.
På eftermiddagen gick vi till en Mexicansk restaurang och åt tacos. Istället för pastaparty så har Ironman organisationen gett varje deltagare en biljett på 25 dollar som går att använda på ett antal utvalda restauranger.  Perfekt och väldigt generöst. Vi använde våra checkar och fick oss en mkt god måltid, de hade nog den godaste Guacamolen jag någonsin ätit. Till det bjöds det på hemlagade nachos.  Mums!!!

 På kvällen var det en öppnings ceremoni vid Ironman Village.
 Mr " you are an Ironman " Mike Riley var på plats, liksom några som vunnit VM Ironman  flera gånger. Synd att man är så okunnig och inte kände igen dom. De äldsta deltagarna är mellan 70-73 år. Imponerande.
 Ett band som heter Ironband spelade triathlet låtar, bra gung och kul text.
 Tillställningen var väldigt Amerikansk men kul och det pirrar ännu mer i magen nu. Hos mig har den sedvanliga hypokondrin slagit till.
Om någon vill följa oss på söndag så startar vi 14:30 svensk tid. Ni kan följa oss via denna länk: http://www.ironman.com/triathlon/coverage/live.aspx#axzz39CXX6pnj

Mitt startnummer är 1176.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar