måndag 28 juli 2014

Boulder dag 4

Ännu en härlig dag i bergen. Men började dagen med en tidig före frukost jogg. Sprang samma sträcka som i fredags men nu gick det lite fortare.
 Vi bor ju som sagt helt perfekt, idag hittade vi en ännu närmare promenad väg till trailsen.  3 min gång och vi är vid bergen!!
Gick uppför en led som heter Flagstaff vi kom upp på ca 2 100m höjd. Vi gick ganska fort och lungorna håller på att vänja sig vid den tunnare luften.
På lunch tog vi bilen och åkte iväg på en liten utflykt. Vi åkte uppåt bergen till en liten håla som heter Nederland. Det var nästan som om man kunde vänta sig att få se cowboys komma ridande. Vi strosade runt lite innan vi fortsatte vår färd.  Efter ett tag skulle vi styra tillbaks mot Boulder och kom in på en liten väg vi trodde att vi kört fel. Åkte igenom en spökby,  helt förfallen. Vägen var mycket dålig och vi såg överallt spår av förödelse efter översvämningarna som var här förra året.  Vilka hemska krafter...

När vi kom hem längtade Jerry efter att cykla uppför de branta serpentin vägarna som gick upp till Flagstaff.  Jag hade egentligen gett mig löpförbud. Men vips så stod jag utanför dörren iklädd löparskor. Sprang först på platten men kunde inte låta bli att springa lite i bergen. Märkligt nog pigga ben trots tre dagar av vandring i berg.
10 km och 318 höjdmeter.
Nu ska här toksovas inför nya spännande äventyr i morgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar