söndag 14 december 2014

Ottomania goes maniac!

Ibland får jag en knäpp och anmäler mig till utmaningar utan att tänka till ordentligt. Så gick det till imorse då jag såg en efterlysning på FB efter en löpare till ett lag på 12st som tillsammans ska springa sex timmar på löpband på Actic Kista mot ett annat lag i Skåne. De sökte en tjej som antingen var snabb eller en jävel på att prata och peppa och jag kände att jag kvalade in på den andra kriterien. Jag anmälde snabbt mitt intresse och trodde att de inte skulle nappa men inom en halv timme var jag med i laget!!!
 Detta blir nog mentalt min största utmaning hittills då jag snabbt blir uttråkad på löpband, men taktiken är att peppa andra hela tiden och glömma bort att jag springer. Helst ska jag också springa minst fem mil på sex timmar..

 
 
Idag kände jag mig piggare och snörde på mig mina älskade slitna X-talon och sprang till skogs. Jag bjöds på vackert väder, utmanande backar, bitvis svår terräng. Två möten med rådjur, det första mötet var med en flock på fyra nyfikna rådjur som stod och studerade mig. Det blev 13 km och en hel hoper höjdmeter.
Söderbysjön

Bilder från bron vid Söderbysjön


Jag stannade och pratade med rådjuren men de stirrade på mig och undrade vad jag var för en konstig prick.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar