måndag 5 september 2016

MTB

Har åkt på förhoppningsvis första och sist förkylningen för i höst, inte så märkligt egentligen att jag blev förkyld. Då jag efter Ironman tävlingen masserade en massa människor och man är ju som ett vidöppet fönster som välkomnar virus efter hårda tävlingar. Nu är jag på benen igen men inte helt stark.
Rivstartade träningen i helgen med att delta i ett träningskonvent som Les Milles hade anordnat i Globen. Var där genom Korpen för att få lite inspiration. Fick inspiration och svettas massor, sex träningspass hann jag med. Ganska mäktigt att hela Globen var full med människor som tränade samma sak.

Sen i går söndag så cyklade jag MTB i Lida med laget jag ska tävla med på Lida24h. Det gick bra förutom att klantiga jag hade satt på klossarna fel (det var första gången jag cyklade mtb med sitta fast pedaler) och när jag skulle av cykeln i ett svårt parti gick det inte att koppla ur foten. Det resulterade i ett fall som gick bra tack och lov. Efter lite meck fick vi loss skon och fick sen ta oss till bilen för att sätta på klossarna rätt. Man lär så länge man lever. Förhoppningsvis hinner jag med tre, fyra träningspass innan tävlingen den 17/9 så att jag känner mig lite säkrare med sitta fast
pedalerna.

En ny spännande vecka har börjat och på onsdag ska jag till Bromma för att i Korpens regi leda ett cirkelpass för seniorer på ett äldreboende. Ska bli så kul.

Håller också på att planera för en löpklass som jag kommer att leda från Sportmedicin.

Tog en kort jogg som rast men det tog emot lite. Första löppasset sen Ironman och förkylningen.

Nya tag senare i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar